Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 140 kr
Take-away: 130 kr
  • Torsdag
  • Hannes vegetariska vårrullar medmatvetefräs, sweet chilidipp (VEG, LF)
  • Pankostekt sejfilé med potatispuré, brynt smör och syrliga äpple (LF)
  • Nattbakad fläsksida på utegris från Krokvik med rostad potatis, sky och kålsallad (GF, LF)
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor (LF)
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

140 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 130 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Spenat- och ricotta tortellini med tomat, basilika och mozzarella (VEG)
  • Vitvinspocherad flundra med dillstomp, vitvinssås och brytbönor (GF, LF)
  • Pannbiff med sky, tre sorters stekt lök, kokt potatis och saltgurka (LF)

Tisdag

  • Spenat- och ricotta tortellini med tomat, basilika och mozzarella (VEG)
  • Stekt laxfilé med gräslökshollandaise, potatisbakelse och grönsaksfräs (GF, LF)
  • Ost- och skinkfylld fläsknoisette med råstekt potatis och dragongräddsås (GF, LF)
  • Spanska köttbullar i het tomatsås med paellaris och aioli (GF, LF)

Onsdag

  • Hannes vegetariska vårrullar med matvetefräs, sweet chilidipp (VEG, LF)
  • Havets Wallenbergare med örtrisotto, smörad hummerbuljong och rostad broccoli (LF)
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor (LF)
  • Spanska köttbullar i het tomatsås med paellaris och aioli (GF, LF)

Torsdag

  • Hannes vegetariska vårrullar medmatvetefräs, sweet chilidipp (VEG, LF)
  • Pankostekt sejfilé med potatispuré, brynt smör och syrliga äpple (LF)
  • Nattbakad fläsksida på utegris från Krokvik med rostad potatis, sky och kålsallad (GF, LF)
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor (LF)

Fredag

  • Vegetarisk moussaka med oliv- och fetaostsallad (VEG)
  • Fiskgryta på torsk, lax, saffran och tomat med ärtpuré och friterad purjolök (GF, LF)
  • Pulled pork med klyftpotatis, tryffelaioli, picklade grönsaker och coleslaw (GF, LF)
  • Trevlig helg !