Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 135 kr
Take-away: 125 kr
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

135 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 119 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 125 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • VECKA 24
  • Ricotta- och spenat fylld tortellini med basilika och tomatsås samt bakad endive och rostade pistagenötter (Veg)
  • Rimmad bakad torskfilé med gubbröra, citron och purjolök (LF)
  • Tomat-och ostbakad kycklingfilé med örtrisotto, balsamicoglace samt sommarprimörer (GF)
  • Tomat-och mozzarellasallad med lufttorkad skinka, grissini och romansallad , örtdressing

Tisdag

  • Ricotta -och spenat fylld tortellini med basilika och tomatsås samt bakad endive och rostade pistagenötter (Veg)
  • Havets wallenbergare ,Sandefjordsås, marinerad sparris, gröna ärtor-och potatismos
  • Spagetti med köttfärssås, marinerade körsbärstomater och parmesanost (LF)
  • Tomat-och mozzarellasallad med lufttorkad skinka, grissini och romansallad , örtdressing

Onsdag

  • Ricotta- och spenat fylld tortellini med basilika och tomatsås samt bakad endive och rostade pistagenötter (Veg)
  • Panerad Sejfilé med räkor- och avokadoröra samt kokt färskpotatis (GF, LF)
  • Fläsknoisette med rödvin, spetskål, svamp och lök och samt potatispuré (GF,LF)
  • Tomat-och mozzarellasallad med lufttorkad skinka, grissini och romansallad , örtdressing

Torsdag

  • Majsfritters med sallad på quinoa och rostade grönsaker samt myntayoghurt
  • Stekt långa med kapris, rödbetor- och lökfräs samt brynt smörcrème , mums! (GL,LF)
  • Saltimbocca på utegris med vitvinssky, ljummen primörsallad samt frasig broccoli (GL,LF)
  • Tomat-och mozzarellasallad med lufttorkad skinka, grissini och romansallad , örtdressing

Fredag

  • Majsfritters med sallad på quinoa och rostade grönsaker samt mynt yoghurt
  • Matjessill med kokt färskpotatis, Västerbotten, rödlök, gräslök och gräddfil
  • Lammfärsbiff med tzatziki, stekt potatis-och paprika samt örtfylld padrones
  • Tomat-och mozzarellasallad med lufttorkad skinka, grissini och romansallad , örtdressing