Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11:30 - 13:30

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 119kr
Take-away/kuponger: 105kr
  • Onsdag
  • Vittvinspocherad spätta med hummersås, rostade rotfrukter (LF, GF)
  • Kålpudding med lingonsås, kokt potatis och tre sorters stekt kål (LF, GF)
  • Ost- och skinkfylld fläsknoisette med hasselbackspotatis, skysås och gröna ärtor (LF)
  • Tomat- och mozzarellamuffins med pumpasallad och soltorkadtomat crème (VEG)
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

119 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 103 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 105 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny Vecka 4

Måndag

  • Tempurabakad torsk med romsås och kokt potatis (LF, )
  • Kyckling- och currypasta med torkad persilja (LF)
  • Ost- och skinkfylld fläsknoisette med hasselbackspotatis, skysås och gröna ärtor (LF)
  • Tomat- och mozzarellamuffins med pumpasallad och soltorkadtomat crème (VEG)

Tisdag

  • Stekt kungsfisk med curryfrästa räkor, rostad paprika och kokt potatis (LF, GF)
  • Pannbiff med timjanstekt lök, gräddsås och kokt potatis (LF)
  • Ost- och skinkfylld fläsknoisette med hasselbackspotatis, skysås och gröna ärtor (LF)
  • Tomat- och mozzarellamuffins med pumpasallad och soltorkadtomat crème (VEG)

Onsdag

  • Vittvinspocherad spätta med hummersås, rostade rotfrukter (LF, GF)
  • Kålpudding med lingonsås, kokt potatis och tre sorters stekt kål (LF, GF)
  • Ost- och skinkfylld fläsknoisette med hasselbackspotatis, skysås och gröna ärtor (LF)
  • Tomat- och mozzarellamuffins med pumpasallad och soltorkadtomat crème (VEG)

Torsdag

  • Färskostbakad sejfilé med potatis- och morotsstomp samt brynt smör (GF)
  • Sannas mustiga paprika- och chiligryta på ytterlår serveras med stekt grönsakris
  • Ost- och skinkfylld fläsknoisette med hasselbackspotatis, skysås och gröna ärtor (LF)
  • Piroger fyllda med vegetarisk chili samt korianderyoghurt och vintersallad (Veg)

Fredag

  • Laxspett med grönsaksrisotto och brytbönor (LF, GF)
  • Nattbakad högrev med potatisgratäng, rödvinssky och julienne grönsaker (LF, GF)
  • Ost- och skinkfylld fläsknoisette med hasselbackspotatis, skysås och gröna ärtor (LF)
  • Piroger fyllda med vegetarisk chili samt korianderyoghurt och vintersallad (Veg)