VARMRÄTTER

VARMRÄTTER

  • Smörstekt bergtungsfilé med citronmarinerade grönsaker serveras med potatisfondant samt ärtmixad vitvinsås - 239 kr

  • Grillad lax med krämig risotto samt bacon och svamp serveras med örtolja och kräfttopping - 199 kr

  • Halstrad gösfilé med potatis- och selleripuré, kräftsås samt friterad fänkål - 249 kr

  • Ugnsbakad torskrygg serveras med potatis- och selleripuré, rödvinssås samt champinjon-, bacon- och lökfräs - 249 kr

  • Halstrad tonfisk serveras med krämig sparrisrissotto och sesamglace - 249 kr

  • Fläskfilé överbakad med färskost- och soltorkade tomater serveras med en mustig madeirasås samt potatis- och rotfruktstårta - 179 kr

  • Örtstekta fläskfilémedaljonger serveras med potatisbakelse och dijonsenapssås - 179 kr

  • Chipotlegrillad majskyckling med frasig potatisbakelse samt rostad vitlökssås - 169 kr

  • Helgrillad flankstek med tryffelslungade grönsaker, portvinssås samt potatisgratäng - 199 kr

  • Rosmarin marinerad lammytterfilé med potatis- och selleripuré, svampbädd och portvinssås - 205 kr

  • Pepparstekt oxfilé serveras med potatisbakelse på timjan och bacon samt rödvinssås - 245 kr

  • Grillad kalventrecote med säsongens primörer, kantarellskysamt potatis- och selleripuré - 249 kr

  • Helstekt kalvytterfilé serveras med hasselbackspotatis, choronsås och friterad purjolök - 249 kr

Minsta beställning för catering är för 25 gäster och priset avser att maten hämtas och lämnas på KÖK11.

Vid beställning över 8000:- ingår utkörning inom Växjö.

I samband med beställning av catering så kan vi även erbjuda uthyrning av porslin, glas och bestick. 
Det finns även möjlighet att hyra serveringspersonal eller kock på plats. (Kontakta oss för offert).

Priser är inklusive 12% moms om inget annan anges.