Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11:30 - 13:30

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 125kr
Take-away/kuponger: 115kr
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

125 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 109 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 115 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Sotad zucchini med citronglaze, stekt portabello, blomkålsris och ratatouille (VEG, LF, GF)
  • Pocherad torsk med ärt- och potatispuré samt, vitvinssås och frästa grönsaker (GF)
  • Kök 11:as lasagne med rostad broccoli och aioli

Tisdag

  • Sotad zucchini med citronglaze, stekt portabello, blomkålsris och ratatouille (VEG, LF, GF)
  • Nötbiffar med kantarellsås, kokt potatis, rårörda lingon och brytbönor (LF, GF)
  • Sejfilé fylld med spenat- och mozzarella servers med kokt potatis och hummersås (GF)
  • Kök 11:as lasagne med rostad broccoli och aioli

Onsdag

  • Sotad zucchini med citronglaze, stekt portabello, blomkålsris och ratatouille (VEG, LF, GF)
  • Parmesanbakad kyckling med gnocchi, salvia, soltorkad tomat, vitlök och citroncrème (LF)
  • Kockarnas klimatsmarta: Stekt koljafilé med potatisbakelse, rödvinssky och örtbakad morot (LF, GF)
  • Kök 11:as lasagne med rostad broccoli och aioli

Torsdag

  • Vegetarisk pirog fylld med vitkål, paprika, pumpa och äpple serveras med en höstig cole slaw (VEG, LF)
  • Kebabspätt på lammfärs med tzatziki, råstekt potatis, bakad tomat- och rödlök (GF)
  • Kockarnas klimatsmarta: Saffransdoftande fiskgryta med hösten rotfrukter och vitlöksbröd (LF)
  • Kök 11:as lasagne med rostad broccoli och aioli

Fredag

  • Vegetarisk pirog fylld med vitkål, paprika, pumpa och äpple serveras med en höstig cole slaw (VEG, LF)
  • Panerad spätta med grenoble (rödbetor, brynt smör, kapris), kokt potatis och romanesco
  • Kockarnas klimatsmarta:Nattbakad oxkind med potatispuré, rödvinssås och svampfräs (GF) Mums!
  • Pasta Bolognese med rostad broccoli och hyvlad parmesan (LF)