Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 130 kr
Take-away/kuponger: 120 kr
  • Torsdag
  • Falafel med taboulleh, pitabröd, syrad rättika och het yoghurtsås (VEG)
  • Kaviarstekt strömming med dill- och potatispuré, hovmästarsås samt picklad rödlök
  • Lammfärsbiff med tzatziki, persiljestekt potatis, bakad tomat och skysås
  • Sommarsallad med laxröra och Nellys goda vitlöksbröd
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

130 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 114 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 120 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Spagetti med pannoumi och sparris samt krämig sås på prästost, spenat, champinjoner (VEG)
  • Pocherad torsk med gräslöksvelouté, potatisbakelse, bakad morot och krispiga rädisor (GF, LF)
  • Säsongens sista kålpudding med kokt färskpotatis, spetskål, rårörda svartvinbär och gräddsås (GF, LF)
  • Sommarsallad med laxröra och Nellys goda vitlöksbröd

Tisdag

  • Spagetti med pannoumi och sparris samt krämig sås på prästost, spenat, champinjoner (VEG)
  • Halstrad kungsfisk med potatisstomp, brynt smör, pepparrot samt fräst spenat och soltorkadtomat (GF)
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (GF, LF)
  • Sommarsallad med laxröra och Nellys goda vitlöksbröd

Onsdag

  • Spagetti med pannoumi och sparris samt krämig sås på prästost, spenat, champinjoner (VEG)
  • Panerad spättafilé med remuladsås, kokt potatis, citron och brytbönor (LF)
  • Grillad oxbringa med rostade grönsaker, färskpotatis och pepparrotscrème (GF, LF)
  • Sommarsallad med laxröra och Nellys goda vitlöksbröd

Torsdag

  • Falafel med taboulleh, pitabröd, syrad rättika och het yoghurtsås (VEG)
  • Kaviarstekt strömming med dill- och potatispuré, hovmästarsås samt picklad rödlök
  • Lammfärsbiff med tzatziki, persiljestekt potatis, bakad tomat och skysås
  • Sommarsallad med laxröra och Nellys goda vitlöksbröd

Fredag

  • Falafel med taboulleh, pitabröd, syrad rättika och het yoghurtsås (VEG)
  • Cornflakespanerad kyckling med hasselbackspotatis, cesarsallad och gräddkokt majs (LF)
  • Kockarnas klimatsmarta med säsongens råvaror
  • Sommarsallad med laxröra och Nellys goda vitlöksbröd