Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11:30 - 13:30

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 125kr
Take-away/kuponger: 115kr
  • Måndag
  • Majs- och korianderbiffar med matvetesallad och limecrème (LF)
  • Stekt koljafilé med fräs på kapris, champinjoner- och gulbetor kokt potatis (LF, GF)
  • Viltfärsbiff med kantarellsås, kokt färskpotatis, rostad broccoli och gelé
  • Veckans sallad : Gravlaxsallad med kokt ägg, potatissallad och hovmästarsås mm .. (GF)
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

125 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 109 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 115 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny Vecka 32 (1)

Måndag

  • Majs- och korianderbiffar med matvetesallad och limecrème (LF)
  • Stekt koljafilé med fräs på kapris, champinjoner- och gulbetor kokt potatis (LF, GF)
  • Viltfärsbiff med kantarellsås, kokt färskpotatis, rostad broccoli och gelé
  • Veckans sallad : Gravlaxsallad med kokt ägg, potatissallad och hovmästarsås mm .. (GF)

Tisdag

  • Majs- och korianderbiffar med matvetesallad och limecrème ( LF)
  • Dill-och kaviarfylld strömming med potatismos och brynt smör
  • Viltfärsbiff med kantarellsås, kokt färskpotatis, rostad broccoli och gelé
  • Veckans sallad : Gravlaxsallad med kokt ägg, potatissallad och hovmästarsås mm .. (GF)

Onsdag

  • Majs- och korianderbiffar med matvetesallad och limecrème
  • Chilipimpad korv stroganoff med pilaffris och rostad blomkål
  • Cajunsotad fläsknoisette med råstekt potatis och tryffelbearnaise
  • Veckans sallad : Gravlaxsallad med kokt ägg, potatissallad och hovmästarsås mm .. (GF)

Torsdag

  • Rostade rotfrukter med linssallad, bakad portabello och citronmajo (VEGAN, GF,LF)
  • Rimmad halstrad lax med dillstuvad potatis samt syrlig äpplesallad
  • Lasagne med tomat-och rödlökssalsa samt aioli
  • Veckans sallad : Kräftstjärtar med kokt ägg, potatissallad och hovmästarsås mm .. (GF)

Fredag

  • Rostade rotfrukter med linssallad, bakad portabello och citronmajo (VEGAN, GF,LF)
  • Kökets favorit (säsongens råvaror med kockarna inspiration)
  • Lasagne med tomat-och rödlökssalsa samt aioli
  • Veckans sallad : Kräftstjärtar med kokt ägg, potatissallad och hovmästarsås mm .. (GF)