Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 135 kr
Take-away: 125 kr
  • Fredag
  • Bakad stekt rotselleri med matvete risotto, svamp och picklad morotsallad (VEG, LF)
  • Stekt lax med asiatisk glaze samt wokade grönsaker- och nudlar samt chilimayo (LF)
  • Persiljebiff med senapssås, kokt potatis och lökstekt brysselkål (LF)
  • Trevlig helg!
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

135 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 119 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 125 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Svampstroganoff med ris, pumpafrön och vispad crème fraiche (VEG, GF, LF)
  • Vitvinspocherad flundra med cidersås, potatisstomp och frästa grönsaker (GF, LF)
  • Viltskavsgryta med svamp, potatispuré och rårörda vinbär (GF, LF)
  • Trevlig Måndag !!

Tisdag

  • Tagliatelle med tomat, chili, oliver, vitlök, aubergin och parmesangratinerat bröd (VEG, LF)
  • Ugnsbakad lax med räkcrudité, gräslöksås, kokt potatis och rostad fänkål (GF, LF)
  • Köttfärslimpa med grönpepparsås, kokt potatis och broccoli (LF)

Onsdag

  • Tagliatelle med tomat, chili, oliver, vitlök, aubergin och parmesangratinerat bröd (VEG, LF)
  • Havets Wallenbergare med vitvinssås, potatis- och örtpuré samt juliennegrönsaker (LF)
  • Stekt fläskkotlett med rostad potatis, champinjonsås och gelé (LF)
  • Kök 11:as lasagne med aioli samt tomat- och fetaostsallad (LF)

Torsdag

  • Bakad stekt rotselleri med matvete risotto, svamp och picklad morotsallad (VEG, LF)
  • Pankostekt torsk med tartarsås, dillslungad potatis och brytbönor (LF)
  • Fläsknoisette med klyftpotatis, gräddsås och broccoli ( LF)
  • Kök 11:as lasagne med aioli samt tomat- och fetaostsallad (LF)

Fredag

  • Bakad stekt rotselleri med matvete risotto, svamp och picklad morotsallad (VEG, LF)
  • Stekt lax med asiatisk glaze samt wokade grönsaker- och nudlar samt chilimayo (LF)
  • Persiljebiff med senapssås, kokt potatis och lökstekt brysselkål (LF)
  • Trevlig helg!