Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 140 kr
Take-away: 130 kr
  • Tisdag
  • Chili sin carne med bönor, mangochutney och jasminris (VEG, LF, GF)
  • Senapsstekt strömming med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon (LF)
  • Örtbakad karré med potatisgratäng, madeirasås och frästa grönsaker (GF, LF)
  • Pytt i panna med senapscrème, stekt ägg, rödbetor och saltgurka (LF)
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

140 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 130 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • Vegetarisk moussaka med tomat- och olivsallad (VEG)
  • Panerad spättafilé med västkuströra, kokt potatis och bönor (LF)
  • Mustig köttgryta på nötbog med potatismos, och vispad crème fraiche (GF, LF)
  • Trevlig måndag !!

Tisdag

  • Chili sin carne med bönor, mangochutney och jasminris (VEG, LF, GF)
  • Senapsstekt strömming med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon (LF)
  • Örtbakad karré med potatisgratäng, madeirasås och frästa grönsaker (GF, LF)
  • Pytt i panna med senapscrème, stekt ägg, rödbetor och saltgurka (LF)

Onsdag

  • Chili sin carne med bönor, mangochutney och jasminris (VEG, LF, GF)
  • Pankostekt sejfilé med limesås samt nudel- och grönsakswok (LF)
  • Köttfärslimpa med grönpepparsås, potatisstomp och blomkål (GF, LF)
  • Pytt i panna med senapscrème, stekt ägg, rödbetor och saltgurka (LF)

Torsdag

  • Canneloni med ricotta- och spenat samt basilikadoftande tomatsås (VEG, LF)
  • Halstrad lax med hollandaisesås, dillslungad potatis och frästa grönsaker (GF, LF)
  • Het korvstroganoff med pilaffris och rostad broccoli (GF, LF)
  • Pytt i panna med senapscrème, stekt ägg, rödbetor och saltgurka (LF)

Fredag

  • Canneloni med ricotta- och spenat samt basilikadoftande tomatsås (VEG, LF)
  • Kockarnas klimatsmarta val med säsongens grönsaker
  • Baconlindad kycklingfilé med svampsås, hasselbackspotatis och gelé (GF, LF)