Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11:30 - 13:30

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 115kr
Take-away/kuponger: 105kr
  • Onsdag
  • Mozzarella- och pumpafröbakad lax med vitvinsås samt dill- och potatisbakelse
  • Gräddstuvad pyttipanna med äggula, rödbetor och saltgurka
  • Viltfärsbiff med skogsvampsås, bakad morot, gelé och kokt potatis
  • Rödbetsbiffar med stekt potatis och getostcrème
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

115 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 98 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 105 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny Vecka 49

Måndag

  • Stekt sejfilé med fräs på pärltomater, sojabönor och grönkål och samt kokt potatis
  • Ost- och chilisalsiccia med potatismos, gurkmajonäs och rostad lök
  • Viltfärsbiff med skogsvampsås, bakad morot, gelé och kokt potatis
  • Rödbetsbiffar med stekt potatis och getostcrème

Tisdag

  • Pepparrot- och färskostbakad torsk med kokt potatis samt örtcrème
  • Rimmat stekt fläsk med raggmunkar och rårörda lingon
  • Viltfärsbiff med skogsvampsås, bakad morot, gelé och kokt potatis
  • Rödbetsbiffar med stekt potatis och getostcrème

Onsdag

  • Mozzarella- och pumpafröbakad lax med vitvinsås samt dill- och potatisbakelse
  • Gräddstuvad pyttipanna med äggula, rödbetor och saltgurka
  • Viltfärsbiff med skogsvampsås, bakad morot, gelé och kokt potatis
  • Rödbetsbiffar med stekt potatis och getostcrème

Torsdag

  • Paj med varmrökt lax, spenat och västerbottenost serveras med en matig vintersallad
  • Ärtsoppa med rimmat fläsk samt pannkakor med hallongrädde
  • Viltfärsbiff med skogsvampsås, bakad morot, gelé och kokt potatis
  • Mustig chili med, rotfrukter och bönor serveras med salsa, gräddfil och nachochips

Fredag

  • Smörbakad kummel med vit sparrissås, kokt potatis och brytbönor
  • Kycklingfilé ”Afrikana” med currysås, banan-och mangochutney, jordnötter samt jasminris
  • Mustig chili med, rotfrukter och bönor serveras med salsa, gräddfil och nachochips