Generös och lyxig husmanskost

DAGENS LUNCH VÄXJÖ

Serveras mellan kl 11.30 - 13.30

Som en del av vårt miljöarbete strävar vi efter att alltid servera svenskt kött och kyckling samt MSC- eller ASC-certifierad fisk.

DAGENS LUNCH

Serveras mellan 11:30-13:30

Pris: 145 kr
Take-away: 135 kr
Det ingår alltid stor salladsbuffé, nybakt bröd, dryck och gott kaffe.

11:30 - 13:30

145 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 125 kr, serveras kl 13.00-13.30.
Take away-lunch 135 kr.


Vi tar inga bordsbokningar.
Är du allergisk? Fråga gärna oss om innehållet i maten.

Meny FÖR DENNA VECKA

Måndag

  • VECKA 50
  • Spenat- och ricottatortellini med kantarellsås och stekt portabello (VEG)
  • Tempurabakad torskfilé med kokt potatis, kall dillsås, gröna ärtor och citron
  • Bouef bourguignon med potatispuré och vispad crème fraiche
  • Äntligen måndag !

Tisdag

  • Spenat- och ricottatortellini med kantarellsås och stekt portabello (VEG)
  • Vinkokt flundra med sandefjordsås, dillstomp och citronstekta bönor
  • Wallenbergare på kalvfärs med potatispuré, brynt smör och gröna ärtor
  • Trevlig Tisdag!

Onsdag

  • Sojabakad spetskål med pumpapuré, hasselnötter, brynt smör och syrade grönsaker (VEG)
  • Moqueca (Brasiliansk fiskgryta) med limeaioli och vitlöksbröd
  • Wallenbergare på kalvfärs med potatispuré, glöggsky och fräst grönkål
  • Smaklig Spis! !

Torsdag

  • Sojabakad spetskål med pumpapuré, hasselnötter, brynt smör och syrade grönsaker (VEG)
  • Parmesangratinerad kolja med kokt potatis, vitvinssås och broccoli
  • Nattbakad fläsksida med rostad potatis, rödvinssky och krispig vitkål

Fredag

  • Vegetarisk pytt med stekt ägg, rödbetor, saltgurka och senapscrème (VEG)
  • Halstrad lax med romsås, potatisstomp och frästa grönsaker
  • Fredagsschnitzel med tomatfärskost, skysås, råstekt potatis och gröna ärtor
  • Trevlig helg !